Extra Online Media spustilo Extrakurzy.cz, tváří je Punčochář

čtvrtek, 20. října 2022, 14:50 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Web, na kterém se soustředí online kurzy, zatím z gastro segmentu, spustilo vydavatelství Extra Online Media. Tváří je Jan Punčochář.

Zdroj: Extra Online Media

Zdroj: Extra Online Media

Vydavatelství Extra Online Media (EOM) spustilo nový webový projekt Extrakurzy.cz, jehož hlavní tváří je šéfkuchař a porotce soutěže MasterChef Česko Jan Punčochář. Na webu extrakurzy.cz si budou moci lidé koupit online kurzy vaření jak s Janem Punčochářem, tak s řadou dalších tváří z oboru gastronomie. Postupně budou přibývat i kurzy z jiných oblastí, než je vaření. Vydavatelství EOM chce z projektu s claimem „Učte se od těch nejlepších“ udělat největší platformu s online kurzy na českém trhu.

Nezávislé české vydavatelství EOM má ve svém portfoliu kromě projektů eXtra.cz či Lifee.cz i web o vaření Toprecepty.cz. „Ze strany návštěvníků webu Toprecepty.cz jsme registrovali obrovský zájem o online kurzy vaření. A protože sami věříme v kvalitní videoobsah, oslovili jsme ty nejlepší kuchaře či cukráře v čele s Janem Punčochářem,“ řekla obchodní ředitelka Extra Online Media Michaela Kačena.

Kromě Jana Punčocháře bude mít svůj kurz Petr Hajný, šéfkuchař restaurace Zas a Znova, majitel asijských restaurací a šéfkuchař Khanh Ta, šéfkuchař a spolumajitel Kampa Park, Mark Raditsc, cukrářka Šárka Divácká, která vede projekt Sorry, pečeme jinak. Jeden kurz bude mít 10-12 lekcí, které dohromady trvají kolem 2 hodin. Projekt byl slavnostně spuštěný v restauraci Jana Punčocháře U Matěje. Akci moderoval Lukáš Hejlík.

Na webu extrakurzy.cz mají postupně přibývat další a další kurzy, např. kulinární lekce, kurzy hubnutí či online cvičení a motivační kurzy.

Portfolio vydavatelství Extra Online Media oslovuje 5 milionů reálných uživatelů měsíčně. Kromě vlajkové lodi eXtra.cz do něj patří také web o vaření Toprecepty.cz, ženský web Lifee.cz, dále pak projekty G.cz, Extralife.cz a OneTv.cz.

-mav-